Over ons

In 1952 is Hemmie Hoffstedde op 19 jarige leeftijd gestart met het leggen van de grondvesten van ons huidig bedrijf.

In september 1991 kwam zijn zoon André Hoffstedde in de zaak, hij heeft een bancaire achtergrond en heeft het bedrijf gevormd tot hoe het thans is.

Sedert de oprichting zijn er natuurlijk een aantal bedrijfsactiviteiten wezenlijk veranderd en uitgebreid. Het kantoor is uitgegroeid tot een modern, geautomatiseerd bedrijf waar persoonlijk advies wordt gegeven en financiële diensten worden geregeld.

Vanaf 1999 hebben wij de mogelijkheid om polissen in volmacht onder te brengen dit doen we via SAA Assuradeuren waarmee we een samenwerking hebben.

Ook hebben we een aantal specifieke polissen ontwikkeld o.a. voor Exclusieve auto’s, en wij zijn ons gaan specialiseren in motorverzekeringen. We hebben specifieke polissen voor met name voor Harley-Davidson® en Indian, en de zogenaamde All Road motoren zoals o.a. de KTM, Triumph en BMW.

Dit mede voortkomend uit André’s liefde en passie voor motoren.

We begroeten u graag aan de Tolstraat 8!

 


Vervolg van de voorpagina

Onze werkwijze

We beginnen bij het belangrijkste en dat bent u. Samen met u inventariseren wij uw situatie en brengen de risico’s en de lopende verzekeringen in kaart. Op kantoor werken wij deze gegevens voor u uit en krijgt u van ons een advies. Uiteraard beslist u zelf in hoeverre u dit advies wenst op te volgen. Periodiek plannen wij met u een nieuwe afspraak om uw verzekeringen en eventuele andere financiële producten actueel te houden.

Ons bedrijf werkt samen met een groot aantal verzekeraars, banken en specialisten. Geen van deze partijen heeft zeggenschap binnen ons kantoor. Wij kennen maar één opdrachtgever en dat bent U!

Krachten bundelen

Daarnaast hebben wij onze krachten als lokale financieel adviseur gebundeld binnen SAAVerzekeringen. Mede hierdoor hebben wij ook diverse volmachten verworven. Deze bundeling stelt ons in staat om u betere voorwaarden tegen aantrekkelijke premies te bieden. SAA voert daarnaast onze backoffice werkzaamheden uit waardoor we ons beter kunnen richten op onze klant.

Wij kunnen natuurlijk pagina’s vol gaan schrijven met wie wij zijn en wat wij allemaal voor u kunnen doen, maar dit leggen wij liever uit in een persoonlijk gesprek. Bij u thuis of op ons kantoor. Dat mag tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds. Een eerste indruk van onze dienstverlening kunt u vinden op deze website.

Blijven er toch vragen onbeantwoord? Neem dan gerust contact met ons op of stap even bij ons kantoor binnen. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken wij graag kennis met u.