Zorgverzekering 2018

 

Ook dit jaar kunnen wij u weer verschillende zorgverzekeringen aanbieden met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Hieronder treft u ons aanbod aan. Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Indien gewenst kunnen we ook samen het programma doorlopen.

Wij hebben twee mogelijkheden:

U kunt via onderstaande button in onze zorgvergelijker  al onze verzekeraars met elkaar vergelijken en zodoende een keuze maken. Hierdoor ziet u snel en eenvoudig welke zorgverzekeraar het beste bij u past. Alleen naar de laagste premie kijken is niet verstandig. Het gaat ook om de juiste voorwaarden. Soms kan een paar euro per maand meer betalen aan premie voor uw zorgverzekering u honderden euro’s per jaar besparen aan declaraties. Dit omdat dan net deze verzekeraar meer vergoed bijvoorbeeld.

zorgverzekering vergelijken

OF

U rekent bij elke verzekeraar de gewenste premie uit. Dit kunt u doen door op één van onderstaande buttons te klikken. Let op: Wij hebben niet bij al onze zorgverzekeraars de mogelijkheid om direct de premie te berekenen. Staat uw voorkeursmaatschappij er niet tussen, dan kunt u de button hierboven gebruiken in onze zorgvergelijker!

logo onvzlogo avero

 

 

 

logo czlogo vgzlogo amersfoortse