Kredieten

U kent ons als specialist in verzekeringen. Maar wist u dat we u ook kunnen adviseren bij het afsluiten of beheer van uw kredieten?

Een krediet afsluiten kan soms de nodige financiële ruimte bieden. Dit kan tijdelijk zijn omdat bijvoorbeeld uw wasmachine het begeven heeft en u niet direct de middelen heeft om deze te vervangen, maar ook langdurig zijn omdat u graag een auto of een verbouwing van uw woning wilt financieren.

Omdat een krediet in onze ogen geen blok aan uw been mag worden, adviseren wij u graag bij de diverse mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld genoeg spaargeld heeft,is het doorgaans beter om dit eerst in te zetten. Ook zijn wij van mening dat de meeste mensen er verstandig aan doen om een krediet zo snel mogelijk weer af te lossen. Zeker als het geld gebruikt is voor producten zoals auto’s, motoren en vakanties.

Als onafhankelijk tussenpersoon werken wij met diverse kredietverstrekkers. Zo bent u altijd zeker van een lage rente, goede voorwaarden en de nodige zekerheid voor het geval er iets met u of uw partner gebeurd. Veel mensen gaan voor kredieten naar hun eigen huisbank. Dat is natuurlijk ook de meest logische stap, maar niet altijd de voordeligste. Juist omdat banken dit weten, zijn hun rentes doorgaans hoger. Vraag dus altijd ook even bij ons een offerte aan.

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Wilt u eerst indictatie van het bedrag dat u maximaal kunt lenen, dan kunt u dat ook hieronder laten bepalen. Indien u een offerte aanvraagt, nemen wij na het invullen van het formulier zo snel mogelijk contact met u op om de offerte door te nemen.

Berekening Verantwoord Krediet Maximum (VKM)

Aanvraagformulier consument

lenen