Hypotheken

U kent ons als specialist in verzekeringen. Maar wist u dat we u ook kunnen adviseren bij het afsluiten of beheer van uw hypotheek of hypotheken? De financiering van uw eigen huis heeft vaak ingrijpende consequenties. Juist daarom hebben we ervoor gezorgd dat u ook hiervoor terecht kunt op uw vertrouwde adres. Voor een écht persoonlijk advies, zonder omwegen.

Het vinden van de juiste hypotheek is tegenwoordig geen simpele zaak. Er zijn nogal wat hypotheekverstrekkers en hypotheekadviseurs in ons land. Door de jaren heen zijn er ook nog de meest verschillende vormen van hypotheken op de markt gekomen. Weet u welke u heeft en wat er nog mogelijk is? Indien het antwoord hierop Nee of misschien is, kunt u beter advies inwinnen.hypotheken

Daarbij kunt u natuurlijk kiezen voor uw huisbank, een landelijke keten of een bekende adverteerder. Maar hoe goed zijn die op de hoogte van uw persoonlijke situatie? En is hun advies wel zo onafhankelijk als u zou willen? De naam van de betreffende keten of bank staat niet voor niets buiten aan de gevel van het pand. Dat reclamebord wil de bank ook weer terug verdienen moet u maar denken.

Technisch gesproken is het afsluiten van een hypotheek een standaard procedure. Vandaar dat er zoveel aanbieders zijn. Maar wilt u echt inzicht in uw mogelijkheden en veel gevoel voor persoonlijke invulling op het gebied van hypotheken? Dan kunnen wij beslist meerwaarde bieden. Inclusief een scherpe offerte, maar dat spreekt vanzelf. De hypotheekrente maakt natuurlijk veel uit bij een hypotheek, maar naast de hoogte van de rente kijken wij naar uw volledige financiële plaatje.

Dus gaat u ooit uw hypotheek afsluiten, verlengen of wilt u gewoon weten hoe uw hypotheek of hypotheken er voor staan, dan is ons eerste advies: regel uw hypotheekzaken gewoon dicht bij huis via Hoffstedde Assurantiën op een moment dat het u uitkomt. Dat schakelt wel zo snel.

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies en het beheren van hypotheken. Erkenning door de SEH houdt in dat de hypotheekadviseur voldoet aan een aantal vakbekwaamheids- en ervaringseisen. Er wordt een Beroepscode van de SEH ondertekent welke wordt opgenomen in het SEH-register. Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moeten wij jaarlijks Permanente Educatie (PE) volgen.